Kopalniško dvigalo za invalide

Za ljudi z oteženim gibanjem.

UpSis 500-C

UpSis 500-C

Model z udobno vrečo.

 

Vreča stabilizira zgornji del telesa. Nudi veliko udobje in je posebej primerna za koristnike z veliko bolečino in občutljivostjo telesa. Vrečo je možno namestiti predhodno na sedež invalidskega vozička.

UpSis 500-T

UpSis 500-T

Model z vrečo s toaletnim izrezom.

 

Enaka kot model z udobno vrečo z dodatnim izrezom za koriščenje pri toaleti.

UpSis 500-U

UpSis 500-U

Model z univerzalno vrečo.

 

Pripravljena deljeno za namestitev ločeno pod nogami.Prednost je v tem, da jo je možno namestiti tako v ležečem kot tudi sedečem položaju na invalidskem vozičku.

UpSis 500

Kopalniško invalidsko dvigalo z vrečo

Vreča je izdelana kot drobnopletena mreža tako, da se ob uporabi v kopalnim kadi ne napoji z vodo in po uporabi ni potrebno posebno sušenje.


Vreča pa je lahko izdelana tudi iz nepremočljivega tekstila in je dodatno oblazinjena. To daje uporabniku dodatno komfortnost pri uporabi. Primerna je za uporabo pri namestitvi na WC za invalide.


Uporaba  vreče je namenjeno predvsem za domačo uporabo. Enostavno jo namestimo na invalidski voziček s katerim se oseba zapelje do dvigala. Posebno pripravljeni obešalni trakovi se obesijo na konzolo dvigala in uporabnik je pripravljen za dvig iz vozička v kopalno kad ali na WC skoljko ali poseben WC za invalide


Natačnejši način uporabe je viden v posnetku.

Zaradi lažje prilagodljivosti in individualnim željam smo pripravili 3 vrste Vreč. Izdelane  so iz hitro sušečih materialov, idealno za uporabo v mokrem okolju.

Pojdi nazaj

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se