Kopalniško dvigalo za invalide

Za ljudi z oteženim gibanjem.

Način uporabe dvigala za invalide s talno pritrditvijo

Princip delovanja

 

 

 

Tehnični podatki

Invalidsko dvigalo spada med invalidske pripomočke in deluje na pritisk vode v cevi, priključi se na vodno omrežje ½ cole, min pritisk 2 bara, odvodna cev je speljana v odtok.
Kopalniško dvigalo za invalide se privijači v tla s 4 vijaki. V primeru, da je to možno se lahko pritrditev izvede tako, da se posebno objemko na višini 1 m od tal pritrdi na steno.

 

 

 

Dimenzije

Dimenzije kopalniškega invalidskega dvigala UpSis

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se

Pojavila se je napaka

Pojavila se je napaka

Kaj se je zgodilo?

Med izvajanjem te skripte je prišlo do napake. Nekaj ne deluje pravilno.

Kako lahko odpravim napako?

Odprite datoteko system/logs/error.log in v njej poiščite sporočilo o napaki (običajno povsem na koncu). V lokalno konfiguracijsko datoteko lahko dodate tudi spodnjo vrstico in ponovno naložite to stran:

$GLOBALS['TL_CONFIG']['displayErrors'] = true;

V tem primeru bodite pozorni na dejstvo, da bo lahko vsakdo videl sporočila o napaki na vašem spletnem mestu!

Želim izvedeti več

The script execution stopped, because something does not work properly. The actual error message is hidden by this notice for security reasons and can be found in in the system/logs/error.log file (see above). If you do not understand the error message or do not know how to fix the problem, search the Contao FAQs or visit the Contao support page.

Če želite spremeniti to sporočilo, ustvarite predlogo z imenom templates/be_error.html5.