Kopalniško dvigalo za invalide

Za ljudi z oteženim gibanjem.

Kopalniško invalidsko dvigalo z vrečo

UpSis 500

Kopalniško dvigalo za invalide z vrečo

Več...

Vreča je izdelana kot drobnopletena mreža tako, da se ob uporabi v kopalnim kadi ne napoji z vodo in po uporabi ni potrebno posebno sušenje.


Vreča pa je lahko izdelana tudi iz nepremočljivega tekstila in je dodatno oblazinjena. To daje uporabniku dodatno komfortnost pri uporabi. Primerna je za uporabo pri namestitvi na WC za invalide.


Uporaba  vreče je namenjeno predvsem za domačo uporabo. Enostavno jo namestimo na invalidski voziček s katerim se oseba zapelje do dvigala. Posebno pripravljeni obešalni trakovi se obesijo na konzolo dvigala in uporabnik je pripravljen za dvig iz vozička v kopalno kad ali na WC skoljko ali poseben WC za invalide


Natačnejši način uporabe je viden v posnetku.

Zaradi lažje prilagodljivosti in individualnim željam smo pripravili 3 vrste Vreč. Izdelane  so iz hitro sušečih materialov, idealno za uporabo v mokrem okolju.

Kopalniško invalidsko dvigalo s fiksnim sedežem

UpSis 1000

Kopalniško dvigalo za invalide s fiksnim sedežem

Kopalniško dvigalo s fiksnim sedežej je namenjeno predvsem za množično uporabo kot n.pr v domovih za ostarele in je po vsakokratni uporabi možno čiščenje in dezinficiranje.


Dvigalo za invalide  ima dvostopenjsko vrtišče, kar omogoča enostavno in dobro prilagodljivost vsakokratni posatavitvi kopalne kadi.


Sedež je zaradi varnosti opremljen z dodatnimi rokonasloni.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se